Populære wordpress-temaer til dig

Der findes efterhånden rigtig mange wordpress-temaer, og der er nogle af dem, der er mere populære end andre. Hvad der er populært, afhænger naturligvis også af, hvad det er, man ønsker at bruge hjemmesiden til, men der er alligevel nogle temaer, som alle er vilde med. Du bestemmer selv, hvilket tema du vil have på din hjemmeside, men hvis du har lyst, synes vi, at det er en rigtig god idé at lade sig inspirere af de temaer, der allerede er populære. Hvis du kan lide et af disse, anbefaler vi, at du installerer det. Det tager ikke lang tid, og hvis ikke du kan lide det, kan du altid skifte det igen. Vi glæder os til at se, hvilket tema du vælger til din hjemmeside.

Hvad vi anbefalerHvad vi anbefaler

Når vi skal se nærmere på de wordpress-temaer, der er populære, så er der naturligvis nogle, vi anbefaler frem for andre, og det er dem, vi selv kan lide. Vi har selv arbejdet med wordpress i mange år, og vi har derfor gjort os nogle erfaringer omkring det. Som med alt andet forholdet det sig jo således, at man skal starte et sted, og derfor mener vi også, at det kan være en god idé, at man finder sin egen vej. Hvis du søger på google, finder du ud af, hvad det er for nogle temaer, der er populært lige nu, og hvis der er et, du kan lide, så anbefaler vi, at du springer på det og prøver det af. Kun på den måde finder du ud af, om det er noget for dig.

Hvor meget koster et tema?Hvor meget koster et tema?

Den gode nyhed er, at langt de fleste wordpress-temaer ikke koster en krone. Ja, det kan være svært at tro, men det er faktisk et faktum, og det er der naturligvis en årsag til. WordPress vil gerne hjælpe alle mennesker, og derfor koster det ikke en krone at få et simpelt wordpress-tema. Der er rigtig mange af de populære temaer, der heller ikke koster noget, og dem kan du jo tage et af. Men der findes også temaer, der koster penge, og grunden til, at de koster penge, er, at de kan noget, som de andre temaer ikke kan. Hvis du selv er i stand til at programmere, bør du anskaffe dig et tema, der koster penge, for så kan du også selv udvikle til det.

Hvad er populært lige nu?Hvad er populært lige nu?

Der findes så mange temaer derude, at det ikke er til at sige, hvad der er mest populært lige nu. Hvis du skal blogge, vil det være ét tema, der er mest populært, men hvis det er noget helt andet, du arbejder med, er det et andet tema, der er populært. Hvis du kigger forbi google, kan du søge efter populære temaer, der har med dit område at gøre, og så vil der komme det frem, du skal bruge. Du kan så forholde dig til, om det er et, du vil have, eller om du hellere vil have et tema, der ikke er så populært. Det er en smags sag, og du skal, som med alt andet, følge dig selv og dine egne fornemmelser. Så kommer du langt.