Du kan ændre dit wordpress-tema

Vi er glade for at byde dig velkommen til denne side, hvor vi vil gøre dig bekendt med, hvordan du ændrer dit wordpress-tema. Det kan være, du allerede har arbejdet med wordpress længe, og det kan også være, du slet ikke er gået i gang endnu. Uanset hvad tilfældet er, så er det relevant for dig at vide, hvordan du ændrer dit tema. Hvis du allerede har et tema, er du sikkert ved at være træt af det, og du er nok kommet hertil for at finde ud af, hvordan du ændrer det. Vi kan berolige dig med, at det er både simpelt og nemt at gøre det, og at det hurtigt er klaret. Du kan ændre det allerede i dag, hvis du ønsker det.

Sådan gør duSådan gør du

Det første, du skal gøre, er at logge ind på wordpress via din hjemmeside. Du ved sikkert allerede, hvordan du gør, og som du nok også ved, så er det din admin-konto, du skal logge ind med. Hvis du ikke længere kan huske dit kodeord, kommer du i udfordringer, men mon ikke, du har skrevet det ned et sted. Når først du er logget ind, kan du se, hvad det er for et tema, du allerede har. Det kan du se i menuen, som figurerer i højre side af skærmen. Når du trykker på dit tema, kommer du dertil, hvor du også kan ændre det. Når du ønsker at ændre dit tema, trykker du på den knap, der hertil hører, og så er du ellers klar.

Her kan du ændre dit temaHer kan du ændre dit tema

Når du er kommet dertil, hvor du kan ændre dit tema, kan du fremsøge alle de temaer, der er at finde i wordpress. Der er sikkert flere, end du er bekendt med, og langt de fleste af dem er gratis. Du kan søge dem alle igennem og se, hvilket tema du bedst kan lide, og når du har fundet det, der taler mest til dig, så kan du ændre det. Det gode er, at du altid kan ændre dit tema, og du kan faktisk ændre dit tema alle de gange, du ønsker. Det er dog selvfølgelig dejligt at beholde det samme tema i længere tid, og det er noget, du må tilstræbe dig, for kun på denne måde lærer du det for alvor bedre at kende.

Hvor meget koster det?Hvor meget koster det?

Det koster ikke noget at ændre dit tema i wordpress, og Gud ske tak og lov for det. Det er vi mange, der er taknemmelige for, og her hos os arbejder vi også selv med wordpress. Det betyder, at vi alle har prøvet at ændre vores tema op til flere gange, og da det ikke koster en krone, er det faktisk også noget, vi af og til godt kan lide at lege med. Der findes selvfølgelig også temaer, der koster penge, men dem behøver du ikke vælge. Du kan, som sagt, skifte dit tema, så ofte du ønsker, og derfor mener vi ikke, at der er nogen grund til at holde sig tilbage. Du må også meget gerne dele dit nye tema med os, så vi kan blive inspirerede.